Els jugadors

1

LAIA
FIGUERAS 

2

AINA
LÓPEZ 

4

SIRA
FARNÓS 

5

MIRTA
FARRÉS 

6

IRENE
GONZÁLEZ 

7

MARIA
DIAZ 

8

PAULA
CASTRO 

9

ANNA
GINER 

11

NÚRIA
ESPÍN 

12

AINA
COMAPOSADA 

13

LIA
SANROMÀ 

15

SÍLVIA
PUIG 

 

Cròniques i resultats

+

23, Febrer 2019

McDonalds Infantil Femení B CB Igualada 65 - A.E L’Esquitx San Sadurní 66

Partit competit de les Infantils fins l’ultim moment. Tot i no endur-se el premi de la victòria, les igualadines van treure el seu caràcter i no van deixar marxar en cap moment les rivals. Caldrà seguir treballant per no tenir petits moments de despiste i ser constants els 40 minuts. Van jugar: Sira, Mirta, Maria, Anna, Núria, Aina, Irene, Sílvia i Lia.

+

16, Febrer 2019

Associació Bàsquet Cunit 68 - McDonalds Infantil Femení B CB Igualada 51

Tot i competir contra un rival superior hem demostrat que sabem competir i que podem portar el ritme del parit. Hem sortit adormides als primers minuts i ens ha costat posar-nos al partit, tot i així molt bona defensa i contraatacs soles. Partit ben competit a partir de la segona part. JUGADORES: Sira Farnós, Mirta Farrés, Irene González, Maria Diaz, Paula Castro, Anna Giner, Núria Espín, Aina Comaposada, Lia Sanromà, Queralt Coromines.

+

09, Febrer 2019

McDonalds Infantil Femení B CB Igualada 46 - Nou Bàsquet Olesa 55

Partit empatat la major part de l’estona. Ens costa córrer i fer contraatacs i això no ens deixa fer punts fàcils i guanyar avantatge al rival, tot i que hi ha bons tirs de triple. La poca defensa, rebot i balanç defensiu fan que acabin guanyat el partit. Ens costa portar el ritme i guanyar confiança en nosaltres mateixes. JUGADORES: Sira Farnós, Mirta Farrés, Maria Diaz, Paula Castro, Anna Giner, Núria Espín, Aina Comaposada, Lia Sanromà, Sílvia Puig, Queralt Coromines.

+

26, Gener 2019

CB St Andreu Negre 56 - McDonalds Infantil Femení B CB Igualada 46

Va costar concentrar-nos i posar-nos al partit (primers 10’). Després amb la motivació d’unes a altres vam aconseguir empatar-les i marcar el ritme del partit. Finalment, fallant contraatacs soles i tirs, elles van aconseguir guanyar avantatge i també el partit. Ben competit la major part del partit. JUGADORES: Sira Farnós, Mirta Farrés, Irene González, Maria Diaz, Paula Castro, Anna Giner, Núria Espín, Aina Comaposada, Lia Sanromà, Sílvia Puig.

+

12, Gener 2019

McDonalds Infantil Femení B CB Igualada 59 - Ce Xamba Vilafranca B 70

Primer partit de la segona fase, després d’haver pujat a nivell B2. No ens esperàvem haver de competir tant per poder guanyar i això fa començar el partit perdent. A partir de la segona part vam començar a competir però, tot i així, ja no ens vam poder posar al seu nivell. JUGADORES: Sira Farnós, Mirta Farrés, Irene González, Maria Diaz, Paula Castro, Anna Giner, Núria Espín, Aina Comaposada, Lia Sanromà, Sílvia Puig.