Els jugadors

1

PAU
CAMÍ 

2

ANNA
BACHS 

4

BIEL
SEVILLA 

5

ÀLEX
RIVERA 

6

NIL
CORTÉS 

7

BERNAT
ESTEVE 

8

OT
AGUILERA 

9

RICARD
SÀBAT 

10

BRU
CARNER 

11

MARC
PÉREZ 

12

ARNAU
SANZ 

13

PERE
MORENO 

14

JOFRE
CASTELLS 

15

JOAN
COMAS 

 

Cròniques i resultats

+

16, Març 2019

Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 51 - AE Sant Andreu Natzaret 88

Mal partit del Infantils on la concentració va jugar un paper molt important deixant un resultat final amb una llarga i dolorosa diferencia. Per part del CBI van jugar: Biel Sevilla, Alex Rivera, Nil Cortés, Bernat Esteve, Ot Aguilera, Ricard Sabat, Bru Carner, Marc Perez, Arnau Sanz, Pere Moreno i Joan Comas.

+

09, Març 2019

Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 42 - CAMPING BIANYA ROSER VERMELL 70

Millor actitud dels infantils respecte la setmana anterior. Tot i així cal ficar-hi més ganes i estar concentrat i atendre bé les indicacions del entrenador durant els 40 minuts de partit per així obtindre uns millors resultats. Hem estat bé en alguns moments. Quan començavem a baixar el ritme de defensa, regalavem pilotes, feiem faltes tontes o no bloquejavem al rebot com sabem fer, els rivals marxaven del marcador deixant un resultat final amb una diferencia bastant elevada. Tot i així seguirem treballant per millorar. Per part del CBI han jugat: Biel Sevilla, Alex Rivera, Nil Cortés, Bernat Esteve, Ricard Sabat, Bru Carner, Marc Perez, Arnau Sanz, Pere Moreno i Joan Comas

+

02, Març 2019

Basket Almeda Negre 67 - Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 46

L'actitud dels infantils ens porta a resultats com els d'aquest cap de setmana. Sabem que poden competir contra equips com l'Almeda ja que ens ho han demostrat. Hem de ficar-hi més ganes a l'hora de defensar, per tant ho treballarem durant les setmanes vinents per acabar la fase en bona posició. Per part del CBI van jugar: B. Sevilla, A.Rivera, N. Cortes, B. Esteve, O. Aguilera, R. Sabat, M. Perez, A. Sanz, P. Moreno i J. Comas

+

23, Gener 2019

Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 39 - C.B. Torelló 59

Derrota dels igualadins ja que han tingut una mala actitud, sense ganes i amb una dolenta comunicació. Ho intentarem millorar. Per part del CBI han jugat: B. Sevilla, A. Rivera, N.Cortés, B. Esteve, O. Aguilera, R. Sàbat, B. Carner, M. Perez, A. Sanz, P. Moreno, J. Castells i J. Comas

+

27, Octubre 2018

C.B. SANT PERE 56 - Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 33

Quart partit de la temporada on la falta d'intensitat va fer que el rival marxes del marcador deixant enrere als igualadins. Les ganes de competir al final del partit van fer que la diferència de punts no fos tant elevada. Per part del CBI van jugar: Biel Sevilla, Alex Rivera, Nil Cortés, Bernat Esteve, Ot Aguilera, Ricard Sabat, Bru Carner, Marc Perez, Arnau Sanz, Pere Moreno, Jofre Castells i Joan Comas.

+

21, Octubre 2018

DENTAL MANRESA LA SALLE A 64 - Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 33

Tercer partit de la temporada. Inici on els infantils van demostrar com sabien jugar. A partir d’aqui l’actitud dels jugadors va fer que la diferencia de punts fos cada vegada més gran. Per part del CBI van jugar: Biel Sevilla, Alex Rivera, Nil Cortés, Bernat Esteve, Ot Aguilera, Ricard Sabat, Bru Carner, Marc Perez, Arnau Sanz, Pere Moreno, Jofre Castells i Joan Comas.

+

06, Octubre 2018

Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 72 - C.B. Nou Esplugues 43

Segon partit de la temporada on en aquest cas els infantils han estat molt irregulars amb un començament i un final més fluixet que la resta de partit. Durant aquests minuts van aconseguir allunyar-se del marcador en un quart on els infantils van estar molt encertats . En atac van tenir molts moments però cal millorar en defensa, ho treballarem! Per part del CBI van jugar: Biel Sevilla, Alex Riera, Nil Cortes, Bernat Esteve, Ricard Sabat, Bru Carner, Marc Perez, Arnau Sanz, Pere Moreno, Jofre Castells i Joan Comas.

+

29, Setembre 2018

SANT QUIRZE BÀSQUET CLUB 42 - Don Relax Infantil Masculí CB Igualada 48

Primer partit de lliga on els infantils van sortir una mica adormits però de mica en mica van anar-se despertant aconseguint ja als últims minuts del partit la diferència de punts que finalment els va donar la victòria. Vam saber-lo patir. Hi ha coses a millorar i d'altres que ja van sortint per si soles. Per part del CBI van jugar: Biel Sevilla, Alex Rivera, Nil Cortés, Bernat Esteve, Ot Aguilera, Ricard Sabat, Bru Carner, Marc Perez, Arnau Sanz, Pere Moreno, Jofre Castells i Joan Comas.