Els jugadors

1

BERNAT
MARIMON 

2

ARNAU
LATORRE 

4

PAU
GARRIGA 

5

BERNAT
ENRICH 

6

GABRIEL
BALSELLS 

7

ARNAU
NIETO 

8

ERIC
MATENCIO 

9

ISAAC
BALTÀ 

10

ARNAU
BALTÀ 

11

LLUC
SALA 

12

PAU
AVELLANA 

13

ÀLEX
RIERA 

 

Cròniques i resultats

+

20, Octubre 2018

FC Martinenc A 60 - Transvisa Cadet Masculí A CB Igualada 99

Sempre que vas a jugar a Martinenc, ja saps el què t'hi trobaràs. Una grada hostil i irrespectuosa. Tot i aixi, l'equip va sortir preparat i amb ganes de fer un bon partit. l'Igualada es va mostrar molt constant i encertat, va guanyar els 4 parcials i d'aqui l'amplia diferència al marcador. Pròxim rival, Sant Pere de Terrassa. Van jugar pel CMA: Pau Garriga, Bernat Enrich, Gabri Balcells, Arnau Nieto, Eric Matencio, Isaac Baltà, Arnau Baltà, Lluc Sala, Pau Avellana i Alex Riera.

+

13, Octubre 2018

Transvisa Cadet Masculí A CB Igualada 78 - Catalana Occident Manresa B 55

Gran victoria del CBI contra el Manresa. Ja des del primer minut, l'Igualada va sortir molt concentrat en fer el que sha treballat en els entrenaments. De mica en mica s'anaven aixamplant les diferencies al marcador fins al final del partit. Setmana vinent dur desplaçament a la pista del FC Martinenc. Van jugar: Pau Garriga Bernat Enrich Gabri Balcells Arnau Nieto Eric Matencio Isaac Baltà Arnau Baltà Lluc Sala Pau Avellana Álex Riera.

+

06, Octubre 2018

Transvisa Cadet Masculí A CB Igualada 82 - UE Sant Cugat 67

Uesc igual que Santfeliuenc venía més rodat despres de disputar les fases de preferent. Inici aplastant del CBI amb un parcial de 28-6 al primer quart. Al 2n i 3r quart el Sant Cugat es va posar al partit retallant distancies al marcador fins als 7 punts, a partir d'aqui a lultim Quart, l'Igualada va saber reaccionar i va tornar la diferencia als 15 punts. Van jugar pel CBI: Pau Garriga, Bernat Enrich, Gabri Balcells, Arnau Nieto, Eric Matencio, Isaac Baltà, Arnau Baltà, Lluc Sala, Pau Avellana i Àlex Riera.

+

30, Setembre 2018

CB Santfeliuenc A 84 - Transvisa Cadet Masculí A CB Igualada 87

Partit disputat contra sant feliuenc, un equip que a priori venía més rodat de fer fases per accedir a preferent. El partit va ser molt intens i entretingut. No hi va haver grans diferencies en el marcador, i al final l'Igualada es va endur el partit per 3 punts. La setmana que ve partit a casa contra Sant Cugat. Van jugar pel CBI: Pau Garriga, Bernat Enrich, Gabri Balcells, Arnau Nieto, Eric Matencio, Arnau Baltà, Lluc Sala, Pau Avellana i Àlex Riera. Lesionat: Isaac Baltà